Dags att boka tid!

Första veckan i juni är det dags för studenterna i både Lysekil och Uddevalla att fira att 12 års skolgång är över – och att ett nytt spännande kapitel i livet tar vid. Vad är väl viktigare än att ha fina bilder från en så stor händelse i ens liv?

Antingen du vill ha bilder med din fina vita mössa, när du är uppklädd till bal i din finaste stass – eller båda delarna, kan jag hjälpa dig!

Om ni går tillsammans ett gäng (min 4 personer och max 10 samtidigt) som vill fotograferas i hop betalar ni bara 695;- per person för bilder av hela gänget tillsammans, kompisbilder med dig och en vän (eller flera) och med bara dig, totalt 20 högupplösta bilder som du kan framkalla i vilken storlek du vill.

Varför inte passa på innan balen när gänget kanske skall samlas för lite förfest? Garanterat ett underbart minne för er allihop!

Om du hellre vill fotograferas ensam betalar du 1095;- för ca 1 timmes fotografering + 20 högupplösta bilder du kan framkalla i vilken storlek du vill.

Jag kommer dit ni är, eller så avtalar vi ett trevligt ställe som passar. (Inom Sotenäs tillkommer inga extra reskostnader.)

Hör av dig på telefon 0702065558 eller maila till gudrun@isoletta.se för att boka en tid!

Passa på innan det blir fullt!

Studenfotografering