"Jag älskar dig till månen och tillbaka!"

En Barn-& Familjefotografering är det perfekta valet för dig som önskar bilder på dina barn och/eller din familj! Vi träffas i en miljö som vi väljer tillsammans, oftast ett ställe som ni tycker mycket om. Tillsammans hittar vi den perfekta platsen. Vi låter fotograferingen ta den tiden det tar, oftast tar det ca 1 timma. Du behöver inte välja typ av paket förrän du har fått se bilderna vi tagit.

 

GRUNDPAKET: 1495 kr

– Ca 1 timmes fotografering
– 1 digital bild som kan användas för egen framkallning av bilder upp till 30×20 cm
– mobilapp med vald bild

Fortfarande osäker? Kolla här: Älskade barn!

TILLVAL - Välj till utöver grundpaketet:

(Enstaka bilder: 450 kr/st)

BRONSPAKETET

5 bilder (4 st. utöver grundpaketet): 1495 kr (Totalt: 2990 kr)

+ mobilapp med valda bilder

SILVERPAKETET

30 bilder ( 29 st. utöver grundpaketet): 3095 kr (Totalt: 4590 kr)

+ mobilapp med valda bilder

GULDPAKETET (Vanligast!)

Alla* bilder från fotograferingen: 5500 kr (Totalt: 6995 kr)

+ 1 st lyxig fotobok på 20 sidor, 20*20cm, med linneomslag

+ mobilapp med upp till 100 bilder

"Bilder är glädje som varar för evigt!"

Vanliga frågor:

Man har ofta en hel del funderingar när man skall fotograferas. Kanske är du inte så van att stå framför kameran och då är det klart du undrar hur allt skall gå till. Här har jag samlat svar på de vanligaste frågorna jag får. Har du andra funderingar så tveka inte att höra av dig!

Vart skall vi vara när vi fotograferar?

Jag älskar att jobba i naturligt ljus och anpassar mina fotograferingar efter de förhållanden som råder i ljus och väder på fotograferingsdagen. Ofta hittar jag en ny favoritplats varje årstid och jag kommer alltid att välja den plats där era bilder blir bäst. Jag brukar därför ringa er ett par dagar innan fotograferingen för att avtala exakt plats att mötas på. Om ni har någon favoritplats åker jag gärna dit och kollar ljus och fotoförhållanden för att komma alla önskningar till mötes. Det går lika bra att fotografera under hösten och vintern som under våren och sommaren, kontakta mig för mer information.

Vad ska vi ha på oss?

Det ni känner er bekväma i! Undvik gärna väldigt mörka kläder och mycket mönster, pastell och naturfärger blir väldigt fint på bild. Det viktigaste är att ni känner er fina och avslappnade.

Vad händer om det är dåligt väder?

Vid regn eller kraftig blåst byter vi dag till en ny tid som passar för er.

Hur förbereder vi oss inför fotograferingen?

Se till att barnen är mätta och nöjda, ta gärna med någon leksak dom tycker om och kanske ett extra ombyte. Berätta gärna om fotograferingen innan så att dom vet vad som ska hända. När vi väl ses kommer jag ta hand om er så att barnen känner sig trygga och vi leker och busar fram leenden och skratt.

Vad gör vi om barnen är gnälliga?

Ingenting! Jag har fotograferat väldigt många barn och har aldrig behövt avbryta en fotografering för att någon varit gnällig. Vi leker, busar och skojar tills dem är på bättre humör, annars väntar vi en stund. Jag fotar i barnens takt och anpassar mig helt efter dem. Om det någon gång skulle hända att det absolut inte fungerar att fotografera så hittar vi en ny tid som passar.

Hur väljer vi ut bilderna/betalar vi?

Max 2 veckor efter vår fotografering får ni ett galleri med ert urval online. Här kan ni i lugn och ro välja vilka bilder ni vill ha, och det är nu ni väljer hur många bilder ni önskar att köpa. När ni valt era bilder skickas en faktura via mail och bilderna levereras högupplösta på USB-minne eller online.

Måste vi bestämma innan fotograferingen vilket paket vi väljer/ hur många bilder vi vill ha?

Nej, det måste ni inte. Max 2 veckor efter vår fotografering får ni ett galleri med ert urval online. Här kan ni i lugn och ro välja vilka bilder ni vill ha, och det är nu ni väljer hur många bilder ni önskar att köpa.

Hur bokar vi?

Antigen skickar ni ett mail till gudrun@isoletta.se, ringer mig på 070-2065558 eller så fyller ni i det här BOKNINGSFORMULÄRET så hör jag av mig till er! clear]

Annat att tänka på:

Det är inget krav att bilderna skall publiceras i sociala medier eller på www.isoletta.se.  All offentlig publicering sker frivillig och under överenskommelse med kund. Kom i håg att du också kan köpa presentkort på fotografering! Skicka ett mail med information om mottagare, belopp och vem presentkortet skall vara från så fixar jag det.

*: Med alla bilder menas att jag sorterar ut bilder utan skärpa, där någon blundar, etc.