Med barn i magen

För några dagar sedan hade jag förmånen att fotografera gravida Linda – som nu har blivit två-barnsmamma!

Tillsammans med hennes lilla dotter var vi i Vallevik för att ta lite bilder på den vackra höggravida magen. Och så har jag dessutom varit så lyckligt lottad att Linda har givit mig lov att visa bilderna för er! Jag hoppas att det här kan bli ett kul minne för henne nu när magen är borta. <3

Linda_gravid Linda_gravid2Linda_gravid5 Linda_gravid3Linda_gravid6Linda_gravid4

(Ja, jag vet att det är många av bilderna som är i princip likadana – men jag kunde inte välja! Magen är ju så fin…!)

 

Är du gravid och funderar på att ta lite fina bilder på magen? Min klara uppmaning: GÖR det! Du kommer inte att ångra dig – och snart är det för sent… Hör av dig till mig på telefon (070-2065558) eller på mailen!

 

 

Leave a Reply