Jag är i fotohimlen!!

Jag är fullständigt i fotohimlen! Efter NIO (9!) fotograferingar i helgen är jag absolut överlycklig! Vilka bilder vi har fått till! 🙂 Jag hoppas ju självklart mina fantastiska, vackra och duktiga modeller tycker samma sak – det får visa sig när de får se resultatet av helgens plåtning.

Den här helgen har jag fått fota allt från gulliga små barn till familjer med både små barn, vuxna barn och föräldrar. Jag har haft syskon, kusiner, flickvänner, pojkvänner, en hund – och en ballerina! En riktig ballerina! Jag har så många fina bilder (som jag även har fått lov att visa för er) – lyckliga mig. Jag har inte hunnit genom en bråkdel men jag vill visa ett snabbt litet urval så ni ser vad som komma skall framöver…

Emma kollage Emma-8 Emma-7 Emma-6 Emma-3 Emma Sanna och Filippa Filippa5 Filippa Untitled

Leave a Reply