En annorlunda skolfotografering?

Alla som känner mig vet nog om mitt ogillande av skolkort… Jag tycker alla skolkort har sett likadana ut i hundra år; ljus blå eller grå, tråkig bakgrund med barn som (om man har tur!) kanske bjuder på ett litet leende och jag tycker nästan att det är en skam för fotografer att lämna från sig så fula kort… (Jag VET att man inte får säga så men jag gör det iallafall…!)

Jaja, barn är ju barn och alla barn är fina. Därför är det så roligt att ta kort på barn! Dom är som dom är liksom, det tycker jag är underbart! Det är inte så farligt om en hårlock ligger lite på snedden eller om man har ett litet sår på kinden – om dom bara är glada och har kul blir det en bra bild. Sånna skolkort vill jag ha! En bild på mitt barn när det är glatt, har kul under fotograferingen och ler mot fotografen. För det är så jag vanligtvis ser mina barn. Glada och med ett leende. (Jo, det är sant! 🙂 )

Nu har det kommit information om att det inte blir något porträttfotografering i skolans regi i år, men att man istället kan boka in sig till Photomic efter skoltid om man är intresserad.

Därför jag har bestämt mig för att utmana den klassiska skolfotograferingen och kör en egen variant istället!

Skolfotografering_mindre

Är du intresserad? Hör av dig så bokar vi in en tid en av de här dagarna! Maila gudrun.holm@telia.com eller ring 0702065558 nu.

 

Har du frågor går det också jättebra att maila eller ringa. 🙂

Vi ses!

/Gudrun

Leave a Reply